Meisjes van de Miss World Bikini op de Grote Muur in China

Gepubliceerd op donderdag 20 mei 2010 door Tycho

miss-world-bikini-greatwall-china-0

De finalisten voor de Miss World Bikini wedstrijd waren gisteren in Beijing en daar bezochten de schonen onder andere de Grote Muur. De missen vliegen vandaag door naar het subtropische eiland Hainan in het verre zuiden van China waar finalefestijn op 29 mei los barst.

Warrig genoeg kent het gebeuren verschillende namen: bovenstaand, Miss Bikini International World en Miss Bikini International. De website, neuk dat kan toch wel beter zeg, gebruikt de laatste naam. ‘World’ is denkelijk gehandelsmerkt maar die boeven gebruiken het stiekum toch in hun reclame. Iedere weg, in China mag alles.

bikini-nederland-1 bikini-nederland-2

Voor Neerland doet mee: Nathalie Marina Hendrika Maria Den Dekker, 20 jaar en 169 centimeter hoog. Hier kunt U op haar stemmen voor de publiexprijs die weer meetelt voor de Miss-prijs. Bezoeker moet betalen om te stemmen, eigenaardig. Nu, da’s aan U.

bikini-nederland-3

Zie ook de Chinese website van het festijn. Daar bovenstaande plaat in een heerlijk Hollands hooiveld. Kapper is Pascal&Jeffrey Dikkenboer. Via de Chinese site kan ook gestemd, hier, druk op die pagina op deze knop:

stemknop

Hendrika heeft al 1047 stemmen. Ze weegt 48 kilo en meet 86-60-89cm. Pascal en Jeffrey heten eigenlijk ‘Den Dikkenboer’, niet slechts ‘Dikkenboer’ en werken bij M&E Kappers in het dorp Made in Brabant.

Later meer over de finale op ChinaBlog.nl, nu eerst een paar plaatjes meer van de meisjes op de muur:

miss-world-bikini-greatwall-china-1

miss-world-bikini-greatwall-china-3

miss-world-bikini-greatwall-china-4

miss-world-bikini-greatwall-china-5

miss-world-bikini-greatwall-china-6

Links Megba Tesfannew Abebeen uit Ethiopiƫ en rechts Diana Nekoye Sifuna uit Kenya.

Nog een spannende plaat van Megba:

ethiopia-1

Een reactie op “Meisjes van de Miss World Bikini op de Grote Muur in China”

  1. Anoniem:

    Hier is zeker photoshop aan-te-pas gekomen!