Mobiele telefoon met Scheerapparaat uit China

Gepubliceerd op dinsdag 24 maart 2009 door Tycho

mobischeer_1

Het Chinese bedrijf Solomidi komt met een mobiel die ook een scheerapparaat is. De Cool758 Razorphone kost 112 dollar, is dual simcarted en “super-fit men used”, dat komt uit de beschrijving.

mobischeer_3

Het scheerapparaat zit verstopt onder een kap aan de onderkant van de Cool758, men levert echter geen borsteltje mee voor schoonmaken. Gezien de minimale oppervlakte van het scheerblad zal dat toch wel eens nodig zijn. Nog een uit de beschrijving: “Oh, No, this is a cell phone. Mobile phone can also be a razor, it is amazed”.

mobischeer_22

David B. heeft twee keer het woord ‘Emergency’ op zijn hoofd geschreven. Alle specifikaties van dit mobiel kunt U HIER lezen, op de de website van Solomidi verder nog wat aardige zaken:

mobikitty1

Solomidi is een vermaard verbeteraar van de Apple iPhone en is daar trots op, zo heet een catagorie uit hun webwinkel héél vals bescheiden ‘iphone copy‘. Deze Hello kitty KT1 telefoon komt uit die categorie. Na eerst Apple te hebben geholpen zorgt Solomidi ook nog eens voor Hello Kitty, zelfs de incoontjes en knoppen zijn in stijl.

De KT1 komt terug in de categorie Chinese cellphone brands >> hello kitty, op de pagina zelf heet de categorie opeens Chinese mobile Phone, dat is een beetje slorig. Hello Kitty Chinees noemen is minder kwalijk, 90% van de echte Hello Kitty produkten en 100% van de namaak komt immers uit China, hou dan maar eens vol dat het Japans is!

mobikitty4
Op die pagina ook deze Hello kitty (Solomidi schrijft kitty met een kleine K), de C90 “cute shape lovely phone”, kost 118 dollar maar leest wel eBooks.

mobivou1

Louis Vuitton is tegenwoordig ook een Chinees merk om dezelfde redenen als Hello Kitty, deze luxueus uitgevoerde V7 met “embedded diamond” kan weg voor een 119 dollar en dat is een koopje in zelfs deze donkere crisisdagen. De tas op de achtergrond is gratis bij.

Solomidi is trouwens druk bezig met verdere diversificatie, zo heeft men een nieuwe category ‘Notbook‘. Van dit bedrijf gaat De Wereld nog veel horen.

Comments are closed.