Mooiste-Borsten-Competitie China valt in het Water

Gepubliceerd op dinsdag 21 september 2010 door Tycho

mooiste-borsten-wedstrijd-china-1

Een lokaal magazijn in Changsha in de provencie Hunan organiseerde een ‘Mooiste Borsten Competitie’, de eerste in zijn soort in China. 84 meisjes deden mee voor de hoofdprijs van 100.000 yuan, platen zijn van de finale met nog tien stux over. De finale was om 2000 op een open podium in een winkelcentrum, juist toen begon het keihard te regenen. De meisjes lieten zich niet uit het veld slaan en gingen uit de kleren.

mooiste-borsten-wedstrijd-china-2

Blote tieten zijn verboden in China, de meisjes stonden achter een doorzichtig scherm, maar ook daarachter geen naakt..:

mooiste-borsten-wedstrijd-china-3

De schonen mochten gewoon hun ondergoed aanhouden! Men voorgevormde BH’s op iedere straathoek te koop valt zo wel erg gemakkelijk te smokkelen. Voor de meisjes had het scherm een voordeeltje; aan de achterkant was het overdekt.

mooiste-borsten-wedstrijd-china-4

mooiste-borsten-wedstrijd-china-5

Na de schermshow was het weer tijd voor de regendans, de meisjes moesten in overhemd en bikini over het podium paraderen.

mooiste-borsten-wedstrijd-china-6

De regen viel met bakken uit de hemel, de presentator had wel een paraplu.

mooiste-borsten-wedstrijd-china-7

Achter de schermen.

mooiste-borsten-wedstrijd-china-8

Slijtageslag.

mooiste-borsten-wedstrijd-china-9

Een aantal meisjes gleed uit op het spekgladde podium, rechts een hunner.

mooiste-borsten-wedstrijd-china-91

Links winnaar tweede prijs No.6 en rechts winnaar derde prijs No.5. Winnares No.3 staat gek genoeg op geen der platen, wel, ze was dus mooier dan No.6.

Een reactie op “Mooiste-Borsten-Competitie China valt in het Water”

  1. robert:

    ik heb “verlicht” mijn naam ingevuld.
    Denk dat die tieten ook wel verlicht hadeen kunnen worden.Geen moer te zien. Normaal eigenlijk want die Chinese dames hebben sowieso geen tieten…..vliegveld zoals de chinezen zeggen////vlak en zonder bulten