Naaktvrouw speelt Zelfmoordje Plegen in China

Gepubliceerd op donderdag 12 augustus 2010 door Tycho

zelfmoord-china-naakte-vrouw-0

Een naakte trieste vrouw in Hefei in de provincie Anhui, yeah Anhui, speelde zelfmoordje op een richel buiten haar appartement op de elfde verdieping van een flatgebouw. Brandweerlieden en een psychiater klommen in de touwen om de vrouw naar binnen te bewegen.

zelfmoord-china-naakte-vrouw-0a

Na vijf uur praten was men niets opgeschoten, de vrouw zat nog steeds op haar richel. Uiteindelijk zetten de ‘redders’ zelfs het dochterje van de vrouw in bij hun pogingen, niet netjes, daar houdt het kind natuurlijk een trauma aan over.

Maar ze deed het heel best, moeders greep het uitgestoken handje. De vrouw was kort geleden verlaten door haar man en sindstoen was er iets geklapt in het bolletje. De redders trokken het arme kind weer terug en verwachtten ook de vrouw te verwelkomen, het liep echter anders.

zelfmoord-china-naakte-vrouw-1

zelfmoord-china-naakte-vrouw-2

zelfmoord-china-naakte-vrouw-3

Ik ben een vogel.

zelfmoord-china-naakte-vrouw-4

Maar dood nix hoor, brandweer had in vijf uur tijd de hele grond geluchtkussend, midden in het zicht van de trieste vrouw. Ze wist dus wat ze deed toen ze sprong.

zelfmoord-china-naakte-vrouw-5

Zo keurig in het kussen dat aanwezige artsen een bezoek aan een gewoon ziekenhuis niet eens nodig achtten, de trieste vrouw werd in plaats direct overgebracht naar het Hefei No.4 Psychiatrisch Centrum.

2 Reacties op “Naaktvrouw speelt Zelfmoordje Plegen in China”

  1. noah:

    wtf?????????????

  2. Anoniem:

    De tekst: “ik ben een vogel” moet waarschijnlijk grappig bedoeld zijn? Het wordt eens dringend tijd dat su├»cide serieus genomen word. Groet