Olympisch Vogelnest Asbak en Aansteker uit China

Gepubliceerd op zaterdag 7 maart 2009 door Tycho

raar2_1

Nimen Hao! (你们 好!) Zaterdag de nacht dus tijd voor een nieuw deel van de nog kersverse serie ‘Rare Dingen uit China‘; een verslag van alledaagse nieuwigheden. Vandaag een Olympische Vogelnest Asbak/Aansteker set.

raar2_2

De set bestaat uit, welnu ik heb mijn verhaal zojuist al iets verraden, een asbak en een aansteker. De asbak stelt het Vogelnest voor en is vrij aardig gedaan hoewel de schaal van het voetbalveld niet klopt, het eigenljke veld is veel groter. De aansteker is een wat lastiger verhaal, de structuur lijkt op die van het Vogelnest maar stelt toch de structuur van zemstadion de Watercube voor.

raar2_3

Hier Samen, het blauwe zegel op de aansteker duidt absoluut op het Zwemstadion maar om een iedere twijfelaar de mond te snoeren kom ik over een paar plaat met absoluut overtuigend bewijs.

raar2_4

Nog eens van boven. Het is belangrijk zaken van alle kanten te bekijken zelfs als het nut niet direct duidelijk is. Denk zo’n man, wat gebogen met een hand rond zijn kin, een cigaarstomp in zijn bek, een oog gesloten en weinig vrolijk. Hij zou weten van die aansteker, het bewijs:

raar2_5

Bij aansteken veranderd de aansteker van kleur, kan rood blauw geel en groen, en da’s precies als de Watercube, die kan dat ook. De vlam is zo’n laserding, verboden in de Nederlanden maar hier prima. Het is een linke, keiheet, ongeveer 4 centimeter hoog en helblauw, ik brande een filter dwars doormidden voor de leuk, denkelijk steekt ‘ie water nog in de hens.

raar2_6

Een gebruixvoorbeeld uit de Praktijk, mijn Honghe (红河) cigarrenpeuk uitgedrukt in het Vogelnest, neuk die Spelen toch! Ik kocht de set voor 80 yuan op een vrolijke markt in Peking, men had daar ook opblaasbare giraffen met echt een lange nek en minder logisch zebra’s, ook met zo’n lange nek.

Een reactie op “Olympisch Vogelnest Asbak en Aansteker uit China”

  1. kinley:

    ambien 43706 accutane 069954 health insurance lpnan