Onderbroekenshow in Winkelcentrum China

Gepubliceerd op dinsdag 8 maart 2011 door Tycho

ond-china-0

Het winkelcentrum Jinan Silver Plaza in Shandong organiseerde een onderbroekenshow om de verkoop van hun ondergoed wat op te krikken. Geuniformeerde politie zette een katloop af met echt politieteep en daarna mocht iedereen komen kijken naar het spektakel.

ond-china-1

ond-china-2

Chinese vrouwen zijn niet erg van het kekke ondergoed, een vleeskleurig setje dat het halve lichaam bedekt is hen al snel spannend genoeg. Westerse en ook Chinese lingeriemerken proberen al jaren de markt warm te draaien voor wat meer sexie spul, tot nu toe zonder veel succes.

ond-china-3

De wezens in het oranje zijn winkelbediendes, winkelpersoneel is in China altijd gemakkelijk te herkennen aan het uniform. Per winkel is het uniform anders, in een beetje winkelcentrum huizen minstens 20 verschillende winkels en dan ook nog het personeel van het winkelcentrum zelf, daarbuiten de schoonmakers met weer een ander pak. Een hele optocht bij mekaar!

ond-china-5

De doelgroep, links naast de politie agent. Het meisje recht achter de tieten kijkt welhaast jaloers naar het lange schone model.

ond-china-6

Comments are closed.