Oude man uit China koopt ‘vrouw’ van negen jaar oud

Gepubliceerd op donderdag 9 juni 2011 door Tycho

a-oude-man-china-1

Een man van 74 jaar uit een bergdorp in de provincie Yunnan is aangehouden door politie omdat hij een ‘vrouw’ van negen jaar oud had gekocht. Links het meisje in kek roze jas, rechts op de achtergrond de oude man. Hij werd aangegeven door dorpsbewoners die het maar gek vonden dat er opeens zo’n piepjong ding in zijn hutje woonde.

a-oude-man-china-2

De politie viel binnen met een flinke ploeg waaronder welzijnswerkers, dat soort bestaat teeg ook in China. Aardig genoeg verklaarde de oude man doodleuk dat hij het meisje inderdaad had gekocht en dat hij daar nix kwaads in zag, teegdeel, hij dacht zich erg slim met zo’n koop. De politie dacht anders en pakte de man meteen op. De echte vrouw van de man was reeds 20 jaar overleden. Het meisje hielp haar koper met schoonmaken en koken.

a-oude-man-china-3

Het meisje fijn aan het buitenspelen onder toezicht van de welzijnswerkers. Waar ze vandaan komt is niet duidelijk, het kind kan zich nix herinneren en de oude man kon alleen een vage bechrijving geven van de verkopers. Hij betaalde 5000 yuannen voor zijn vrouwtje, 532 euro, en da’s nog aan de hoge kant. De politie wilde niet zeggen of er gesext was in het hutje. Als dat zo blijkt kan de oude man de doodstraf krijgen.

a-oude-man-china-5

Eindelijk veilig bij het bureau. De politie gaat op zoek naar de ouders van het arme ding.

Een reactie op “Oude man uit China koopt ‘vrouw’ van negen jaar oud”

  1. Duckttape:

    Weer een pedo d’r bij, in nederland weer een bosje zwemleraars. (Eentje van mijn huis op loopafstand)