Pantserwagen knalt op Lexus in China

Gepubliceerd op maandag 11 mei 2009 door Tycho

pantserwagen_lexus_china_0

Een pantserwagenchauffeur in Guangzhou keek even niet goed uit en plette bijna een Lexus. Het aardige ongeluk gebeurde op een drukke kruising waar de pantserwagen toevallig was voor een ritje vande ene kazerne naar de andere.

pantserwagen_lexus_china_1

De Lexus LS460 maakte deel uit van het gewone woon-werk verkeer. De pantserwagen en de Lexus stonden braaf naast mekaar te wachten voor het stoplicht, beiden wilden graag een u-turn maken. In China zijn altijd speciale banen voor u-turns, op drukke plekken soms twee of wel meer.

pantserwagen_lexus_china_2

Een panterwagen heeft echter een veel krappere draaicircel dan een personenwagen en de pantser u-turnde in een veel kleiner gebied en daar was de Lexus nog. De auto ziet er niet best uit, het hele rechtervoorscherm in kapot en hij lijkt finaal door de assen gezakt. Da’s een total losje. De heer in zijn kekke roze poloshirt is de eigenaar van het vehikel.

pantserwagen_lexus_china_4

Hier een toevallig passerende aap die uit verveling uit zijn boom was geklommen, hij heeft denkelijk geen moment spijt gehad van deze beslissing. De politie stelt een onderzoek in naar het ongeluk maar als het leger in China ergens bij betrokken is zijn er vaak lastige vragen die men niet stelt.

Voor de eigenaar is het zo maar te hopen dat hij nog een yuannetje terugkrijgt en anders moet hij gewoon weer opnieuw beginnen met sparen. Wie koopt er ook een Lexus en gaat dan in een roze shirt rondrijden? Eigen schuld.


Comments are closed.