Pleasant Goat & BigBig Wolf producten uit China II

Gepubliceerd op vrijdag 18 maart 2011 door Tycho

a-xyy-1

“Een verhaal zonder einde”, zo zei mijn vriending toen ik haar blij vertelde oof  mijn verhaal oof Pleasant Goat & BigBig Wolf producten uit China. Zij had het recht, de hoeveelheid is indeed eindeloos. Kopie-plak:

Pleasant Goat & BigBig Wolf is de populairste tekenfilmserie in China, vele kanalen zenden de serie iedere dag vele malen uit. In het Chinees: Xi Yangyang yu Huitai Lang, 喜羊羊与灰太狼. De serie handelt over vijf schapen en twee wolven, de wolven proberen steeds de schapen te vangen en op te eten maar dat lukt natuurlijk niet.

Op de eerste plaat een Pleasant Goat & BigBig Wolf  compterspelletje.

a-xyy-2

Rugzakken.

a-xyy-3

Nog meer rugzakken, en wat likt het schaapje midboof me geil aan haar ijsje!

a-xyy-4

Kleinere tassen/heuptassen.

a-xyy-5

Tekenzozen met inbouwd kompas, ha, wij weten de weg, immer de weg, de weg naar overal, wij weten haar goed te vinden.

a-xyy-6

Tekenblok met lineaal.

a-xyy-7

Viltstiften en tasjes.

a-xyy-8

En da’s een leuke want die plaatte ik zojuistens met mijn iPhone toen ik nog even cigaretten haalde. Aan d’overkant van de cigarettenboer een groenteman met dozen Pleasant Goat & BigBig Wolf sinasappelen. Wel, sterker kan ee het bijna niet krijgen, en indeed en again, mijn vriending had gelijk…

Comments are closed.