Pleasant Goat & BigBig Wolf producten uit China III

Gepubliceerd op zondag 1 mei 2011 door Tycho

goat-wolf-producten-china-3-1

Welkom Beste lezer bij het derde deel uit Mijn Overzicht van Pleasant Goat & BigBig Wolf producten uit China. Het einde is nog lang niet in zicht, het grootste deel van de set van vandaag plaatte ik tijd een enkel intensief bezoek aan een lokale supermercado. Deel 1 hier en Deel 2 hier. Achtergrond via kopie-plak:

Pleasant Goat & BigBig Wolf is de populairste tekenfilmserie in China, vele kanelen zenden de serie iedere dag vele malen uit. In het Chinees: Xi Yangyang yu Huitai Lang, 喜羊羊与灰太狼. De serie handelt over vijf schapen en twee wolven, de wolven proberen steeds de schapen te vangen en op te eten maar dat lukt natuurlijk niet.

Naar goed Chinees gebruik proberen millioenen fabrikanten mee te liften op het succes van de serie en dat leidt tot een prachtige en schier eindeloze rij produkten. Op de eerste plaat Xi Yangyang sokken.

goat-wolf-producten-china-3-2

Een telefoon.

goat-wolf-producten-china-3-3

Blingstickers.

goat-wolf-producten-china-3-4

Ringblaasspelletjes. Speler moet door middel van het schieten met luchdruk door water ringetjes om een of meerdere paaltjes zien te krijgen. Speler bedient de luchdruk met de twee knoppen onderaan. Vroeger speelde de Chinese reiziger dit soort spelen eindeloos tijdens lange treinreizen om de tijd te doden, teeg heeft die reiziger een mobiele telefoon met duizenden spelen op de harde disk. Ach toch, vroeger was alles beter! Gelukkig worden de ringblaasspelletjes nog wel gemaakt voor de kleinen.

goat-wolf-producten-china-3-5

Nachtlampje.

goat-wolf-producten-china-3-6

Ha lekker!, koekjes.

goat-wolf-producten-china-3-7

Ha lekker!, zoetstaven met chocolade.

goat-wolf-producten-china-3-8

Kinderspeeltoestellen, zie ook Deel 1.

De rest van de platen plaatte ik tijd een bezoek aan een markt in Shanghai:

a-xjj-shanghai-1

Een ingewikkeld bouwspel.

a-xjj-shanghai-2

Driewieler-kinderwagens met dak.

a-xjj-shanghai-3

Oma-pet.

a-xjj-shanghai-4

Geweren. Twee varianten: liggend een eenvoudige variant met slechts een schaap op de loop. Staand een veel complexere variant met twee schapen. De gewereld werken op batterijen en maken na het beroeren van de trekker een enorm kabaal, de witte bollen draaien en geven licht in allei kleuren. Fraai. Het eenvoudig geweer deed 15 yuannen, het complexe 25.

a-xjj-shanghai-5

Zonnenpet met ventilator die werkt op zonne energie. De ventilator koelt het voorhoofd zodat de verhitte mens kan blijven denken.

a-xjj-shanghai-6

Formule 1 auto, werkt op batterijen, niet bestuurbaar.

a-xjj-shanghai-7

Pet, zie vooral de Disn pet van Mickey Mouse.

a-xjj-shanghai-8

Handdoek.

Binkort meer Pleasant Goat & BigBig Wolf producten uit China.

Een reactie op “Pleasant Goat & BigBig Wolf producten uit China III”

  1. Willem:

    Erg leuk, alleen heb ik medelijden met de verzamelaars die een complete verzameling willen hebben.