Pleasant Goat & BigBig Wolf WC papier uit China

Gepubliceerd op zaterdag 5 maart 2011 door Tycho

Picture 062

Tien rollen wc-papier van het merk Weida, 维达, in het Anglais vertaald als Vinda, voor 19 yuannen. De verpakking is verleukt met een afbeelding van twee hoofdrolspelers uit de populaire Chinese tekenfilm Xi Yangyang yu Huitai Lang, 喜羊羊与灰太狼, in het Anglais vertaald als Pleasant Goat and BigBig Wolf. De serie handelt over vijf schapen en twee wolven, de wolven proberen steeds de schapen te vangen en op te eten maar dat lukt natuurlijk niet.

Picture 067

De achterkant van de verpakking. Weida is de grootste producent van wc-papier in China en zetelt in de Dongbei-provincie Liaoning. Naast wc-papier maakt fabrikant ook keukenpapier, tissues, papieren zakdoekjes en natte papieren zakdoekjes. De Anglais slogan van bedrijf is: Healthy Life is from Vinda. Grijperig. Website hier.

Picture 068

De zijkant van de verpakking.

Picture 072

Een der rollen Pleasant Goat and BigBig Wolf uit de secundaire verpakking.

Picture 073

Een dichbij-op van de rol in zijn primaire verpakking. Tekening dezelfde als op de zijn secundaire verpakking; twee der schaapjes spelen vrolijk op twee schommels met rond balonnen en sterren en een rozegroen landschap.

Picture 078

De rol wc-papier uit zijn primaire verpakking. Het wikkel was eenvoudig te verwijderen, het plastiek aan de dunne kant.

Picture 080

De rol staat solide. Binnen een grijze binnenrol van stevig karton. Fabrikant is ruimgevig met het papier, ik mat 3.2 centimeters van buitenkant grijze binnenrol tot buitenkant rol.

Picture 081

Het papier voelde stevig aan. Dik, maar toch zacht. Het papier is geurloos.

Picture 082

Normáliter test ik de hier besproken produkten zelf. Maar toevallig logeerde een der schaapjes uit de tekenfilm bij mij thuus en het was natuurlijk veel leuker als zij het wc-papier zelf testte!

Volgens het schaapje veegde het papier best, lekker zacht voor haar anusje. De poep is iets te gelig, dat komt doordat schaapje te weinig groenten eet. De komende dagen zal ik haar eens lekker bijvoeren.

Comments are closed.