Politie Agente voorkomt Zelfmoord China

Gepubliceerd op dinsdag 17 maart 2009 door Tycho

agente_china_2

Een dappere agente wist op het laatste moment een zelfmoord van een meisje te voorkomen in de stad Changchun, Dongbei, provincie Jilin.

agente_china_3

Het 20-jarig meisje stond op het dak van een zes verdiepingen hoog gebouw en kampte met relatieprobleempjes en geldzorgen. Brandweer en Buurtbewoners probeerden het meisje van beneden te overtuigen van het leven maar zonder succes.

Na een doodslot van bijna drie uur kroop een dappere politie agente het dak op, eerder had het meisje gedreigd te springen zodra een ziel zich boven zag, voor de agente sprong ze natuurlijk niet en zette haar theatertje nog even voort.

agente_china_4

Het lijkt heel gevaarlijk maar feitelijk zit het meisje op het uitstekende dak, zie eerste plaat, en houdt ze zich goed vast. Toch is het begrijpelijk dat de dappere agente haar goed in de kladden grijpt, zo’n meisje zou immers ook per ongeluk nog kunnen vallen.

agente_china_5

Reketet!, de infanterie is altijd op tijd. Enige mangenten schieten ijllings te hulp, het meisje is iets naar bedenen gegleden maar haar handen rusten nog steeds veilig op de dakrand. Die wilde dus eigenlijk niet echt.

agente_china_62

De dappere agente werd na afloop bedankt door enige omstanders, alsof ze hen had gered en niet zo’n welp van het dak. Naar goed ambtelijk gebruik weigerde de agente haar naam te vertellen, de functie redde, niet de mens.


Comments are closed.