Politie China sluit Hilton Hotel in Chongqing weeg Prostitutie

Gepubliceerd op dinsdag 22 juni 2010 door Tycho

hilton-hotel-chongqing-china-1

Politie in Chongqing heeft het Hilton hotel gesloten weeg te openlijke hoerderij. Politie arresteerde 102 hoeren en hoerenlopers in de bar en enige kareokekamers van het hotel. Het is nog niet bekend wanneer het hotel weer open gaat. Nu was ik zelf kort her in Chongqing, sliep niet in het Hilton maar in een hotel dichtbij, en ook daar was het verschrikkelijk, een man kon zijn snuit niet in de lobby laten zien of hij werd aangevallen door tientallen wulpse hoeren. Op de eerste plaat politie met enige arrestanten.

hilton-hotel-chongqing-china-2

Verdachten krijgen netjes een zak over hun hoofd, hier een horenloper, dat gaat soms wel anders. Hotelhoeren maken vaak een dieltje met hotelpersoneel, bewaking en lobbylui kregen een gedeelte van de omzet in ruil voor het gebruik van een hotelkamer. Het gebeurt overal in China en iedereen weet er van. Politie grijpt over het algemeen pas in als de zaakjes echt te openlijk gebeuren. Hoeren en hoerenlopers staan meest na een nachtje brommen zonder straf weer buiten.

hilton-hotel-chongqing-china-3

In Beijing is het meest beruchte hoerenhotel het Holiday Inn Lido, de bar daar kraakt iedere avond bijna uit zijn voegen door het vrouwlijk vlees. Wel gezellig hoor, een mens kan daar ook best gewoon een biertje doen, maar makkelijk is het niet. De meisjes kwamen vroeger vooral uit Mongoliƫ, die spraken Engels en dat was makkelijk voor de buitenlanders, maar teeg is hun plek ingenomen door Chineesjes die nu ook Engels kunnen, deze trent is ook elders in de stad te zien.

Comments are closed.