Prullenbakken overhoop gehaald in Mijn Straat

Gepubliceerd op zaterdag 7 mei 2011 door Tycho

bakprul-china-straat-1

Vreemde ontwikkelingen in mijn straat in Beijing. Iedere morgen blijken de prullenbakken leeg gehaald, en met de botte bijl. Het begon een dikke week her en sindsdien is het elke dag raak. De plaat is geplaat om 07:30 in de morgen vanuit het raam van mijn woonkamer in mijn paleis-achtige appartement.

bakprul-china-straat-2

Rond 07:45 komt de schoonmaakmevrouw die het hele zaakje in haar vuilsnisfietskar schept. De schoonmaakmevrouw draagt een fel oranje hes en een pet. Waarom de prullenbakken iedere morgen overhoop zijn gehaald is onduidelijk. Het zouden armelui kunnen zijn op zoek naar flesjes en ander verkoopbaar spul, of vandalen die zich zo vermaken. Ik hou de situatie de komende tijd scherp voor U in de gaten, later meer.

Comments are closed.