Schandaal: Tieten vechten met Moeder op Chinese Televisie

Gepubliceerd op vrijdag 1 april 2011 door Tycho

lulu-sexy-china-1

Ha, kent U hen nog? De moeder (rechts) maakte een filmpje van haar dochter waarop het meisje naakt te zien was, de moeder zette het filmpje online in de hoop een huwelijxpartner voor haar dochter te vinden. Het filmpje werd opgepikt door de grote portals en in mum van tijd ontstond een groot schandaal waar vooral de moeder werd uitgemaakt voor allerlei soorten rotte vis.

Voor de dochter werden de wel bekende scheldwoorden uit de kast getrokken, ze begonnen en eindigden steevast met h**r. Een populair Chinees televisiestation noodde de twee uit voor een goed gesprek. Ons Gan Lulu (links) had een buitgewoon cheil pakje aangetrokken. Na enkele vragen van presentatoren liep het gesprek volkomen uit de hand…

lulu-sexy-china-4

Lulu werd hysterisch en schreeuwde dat het allemaal haar moeders idee was geweest. Daarna schreeuwde zij verder dat haar moeder graag sloeg en ook haar vader eerder het huis uit had geslagen. Moeder reageerde woedend en ontkende alle beschuldigingen.

lulu-sexy-china-5

lulu-sexy-china-2

Producenten en regiseurs moesten tussenbeide komen.

lulu-sexy-china-3

De moeder heeft door het filmpje de schijn natuurlijk tegen. Op de platen lijkt het ook een kwade teef indeed. Zie bijvoorbeeld die kousen. Wel, zo moeder zo dochter, hier is Lulu in al haar glorie een paar platen lang:

lulu-sexy-china-6

lulu-sexy-china-7

Lulu werd geboren in 1985.

lulu-sexy-china-8

Lulu liep huilend de studio uit en bleef in de coulissen op haar moeder schelden. De situatie doet denken aan diverse vergelijkbare situaties bij de Americaanse televisieshow Jerry Springer. Maar dan echt.

lulu-sexy-china-9

Producenten wisten Lulu over te halen weer te keren naar de studio en daar liet zij even een klein stukje van haar slipje zien. Lichtrood, tegen roze aan. Zie ook de ordinaire haklaarzen van moeder.

lulu-sexy-china-91

Lulu kalmeerde en stelde dat ze het hele schandaal rond het filmpje alweer bijna vergeten was. Ah, dat liegt zij natuurlijk, zie haar hysterie op de vorige platen. Iedere weg ende laan, Lulu is nog steeds niet aan de man.

3 Reacties op “Schandaal: Tieten vechten met Moeder op Chinese Televisie”

  1. robert:

    een goede soap dus….

  2. JC:

    doet mij lulu maar

  3. Hugo:

    Lulu zou ik wel eens willen …