Sexy Gidsmeisjes voor de Asian Games in China

Gepubliceerd op donderdag 7 oktober 2010 door Tycho

Asian Games meisjes uit China 1

100 Chinese schonen zijn opgenomen in een trainingskamp in Guangzhou. Van de 100 blijven uiteind 45 over die tijdens de Asian Games in November mogen dienen als ‘gids’ voor de 45 verschillende landenteams. Tijdens de training moeten de meisjes bewijzen uit het juiste gidshout te zijn gesneden.

Asian Games meisjes uit China-2

De meisjes, in hun kek paarse t-shirts, krijgen een ouderwetsche driltraining voor hun kiezen. Zo leren zij net rechtop te staan. Na de dril volgt de etiquettetraining waar de meisjes leren mooilachen, mooispreken, beleefd wezen en theeschenken.

Asian Games meisjes uit China-3

De Asian Games, aka ASIAD, zijn een soort olympische spelen waar alleen gele mensjes aan mee mogen doen. China wint steevast de meeste medaljes met landen als Noord Korea in de topper tien. De sporten lijken meest op de zomerspelen met veel atletiek, gymnastiek en gewichtheffen. De spelen beginnen op 12 november en duren tot en met 27.

Asian Games meisjes uit China-4

China organiseerde de Asian Games eerder weg terug in 1990, toen in Beijing. De eerste Asian Games waren in 1951 in New Dehli in India. De bedoeling is dat het sportfestijn de Aziatische landen dichter bij mekaar brengt, als in ‘een vuist tegen het westen’.

Asian Games meisjes uit China-5

De meisjes met een onderdeel van de Asian Games mascotte. Het is een geit en hij heet Le Yangyang. Hij is de aanvoerder van een groep van vijf geiten die samen de gehele mascotte vormen, die hele mascotte heet ook Le Yangyang. Beijing had voor de echte olympische spelen de Fuwa’s, een team van vier die saam de mascotte waren. Guangzhou moest daar natuurlijk overheen.

le-yangyang

Wel, debieler kan het haast toch niet. De leider uiteraard een gele geit.

Comments are closed.