Sexy Lin Zhiling uit China laat bijna een Baby vallen

Gepubliceerd op zaterdag 4 april 2009 door Tycho

lin_baby_0

Zie hier Lin Zhiling, zij is beroemd in China maar ook best daarbuiten. Ze speelde in allerlei series en een paar filmpjes, haar grote doorbraak kwam vorig jaar met het de monsterlijke tweeling Red Cliff. Ze is van 1974 en dus op leeftijd maar denkelijk nog steeds heel goed te doen. Bij een promo-activity liet ze echter bijna een baby vallen…

lin_baby_01

Lin was gevraagd voor een boekpresentatie, de schrijster staat hier links. Haar naam doet niet ter zake, schrijvers dat volk, allemaal afknallen, stel linkse potten. De schrijfster had zich een boek geschreven over Gezond Leven, met allerlei tips voor, en de uitgever dacht met Lin wat extra publiciteit binnen te halen.

lin_baby_02

Daar!, zie!, kwam zij on stage met het boek in haar fijne zachte handjes, tot zover alles goed en die uitgever zag dat vrouwvolk al stomen in de plaatslijke Ako-achtige.

lin_baby_1

Toen toch ging het mis, de schrijfster had namenlijk een leuk idee. Zij gaf Lin een babypop om haar geluk te brengen, Lin immers is van ’74 en nog kinderloos, da’s bar oud voor die Chinezen dus baren moet ze. Maar ons Li dacht in eerste dat het een echte baby was, ergens van iemand geleend natuurlijk, en schrok zich zo een aap dat ze het kind bijna op de grond liet vallen.

lin_baby_2

Haar misdachte werd snel verklaard en daar stond ze als Grote Filmster compleet voor paal met een plastic babypop, en niet eens zo’n goede, in haar warme zachte armen op een podium, was nu ik die baby la! Het is vast niet zo’n nieuwerwetse die ook zuigen kan, onder dat jurkje nu ware ik die kleine. Lin houterig verklaarde dat ze nog geen vriendje had en dus nog even geen kindje.

lin_baby_3

Daar nog eens samen, het schrijfmens midden, rechts een een of ander modelletje dat daar ook nog eens was want voor zulke boeken is kennelijk zelfs Lin nog niet genoeg. Dat model zeg heeft trouwens een Best Paar!

lin_baby_4

Snabbel done en opgeneukt, de schrijfster checkt nog even of Lin nu goed is, handje iets lager en er kan zo zo’n lenig vingertje in die no doubt heerlijk krappe aars. Een mooie dit Lin, ik ga haar de komende tijd eens wat druklijk volgen, meer snel.


Comments are closed.