Sexy Meisje uit China Promoot Jissbon Condooms met Mobiel Tussen haar Tieten

Gepubliceerd op donderdag 8 juli 2010 door Tycho

condom-china-1

Het Thaise condoommerk Jissbon is groot in China, men heeft eigen fabrieken in het land en Chinezen denken de condooms betrouwbaarder dan Durex. Voor een promostunt in Xiamen in de provincie Fujian huurde Jissbon een zeer fraaie Chinese schone met beste tieten. Het model volgde de laatste mode en droeg haar mobiel er tussen. Paar plaat:

condom-china-2

Raad wat; ze deelde gratis. Durex heeft ook eigen fabrieken in China, sterker, alle condooms van Durex ter wereld komen uit China. Maar Durex heeft een lokale-markt-beleid. Da’s voor mens lijk ik, en voor veel andere witneuzen, erg vervelend.

De Durex-condooms te koop in China passen niet. Da’s geen grootspraak, het is echt waar. Over de duizenden lokale Chinese merken heelmaal niet gesproken, die zijn tien keer te klein. Tot drie jaar her liet ik condooms invliegen uit Neerland, ook Durex, maar dan voor de Neerlandse lokale markt, en die pasten wel.

condom-china-3

Toen kwam Jissbon op de markt en was de ergste ellende voorbij, die pasten namenlijk best. Het scheelde veel zorgen en daarom doe ik nu graag iets voor het merk terug.

condom-china-4

condom-china-6

condom-china-7

condom-china-8

condom-china-5

3 Reacties op “Sexy Meisje uit China Promoot Jissbon Condooms met Mobiel Tussen haar Tieten”

 1. Robert:

  Miep heeft forse tieten,zie je niet zoveel hier….lekker omhoog geduwd door een BH van 25 kuai.

 2. kari:

  het is niet haar mobieltje maar de mijne.
  Mob wou ook wat

 3. sander:

  lekker ding zeg om te neuken