Sexy Meisjes spelen Zustertje bij Ziekenhuis in China

Gepubliceerd op dinsdag 13 juli 2010 door Tycho

ziekenhuis-sexy-nurse-dongguan-china-1

Een ziekenhuis in Dongguan de provincie Guangdong bedacht een fraaie stunt om zijn diensten te promoten. Het ziekenhuis huurde honderd schone meisjes en liet hen in sexy zusterspakjes over een plein paraderen.

ziekenhuis-sexy-nurse-dongguan-china-2

Sinds de privatisering van de zorg halen ziekenhuizen de raarste fratsen uit om patiënten binnen te krijgen, echt ziek of niet. Bovendien zijn er geen grenzen aan het gebruik van het woord ‘ziekenhuis’, eigenlijk mag iedereen het op zijn deur plakken. Het ‘ziekenhuis’ in Dongguan is gespecialiseerd in massages, huidverzorging en yep yep, erectieproblemen.

ziekenhuis-sexy-nurse-dongguan-china-3

Kort her werd bekend dat 26 procent van de Chinese mannen problemen heeft met het krijgen van een erectie. Wellicht dat de schonen in hun kekke pakjes daar wel iets aan zouden kunnen doen maar jammer werkt geen hunner echt in het ziekenhuis. Daar toch vooral noeste verpleegsters rond de 50 jaar waar zelfs een necrofiel hem niet omhoog van krijgt.

De oplossing voor erectieproblemen komt dan ook niet van een mooi zustertje, de heren hebben hulp nodig in het hoofd, volgens het onderzoek zit het probleem bij 82.8 procent van de mannen tussen de oren. De volgende keer dus de meisjes beter in muisgrijze psychologenmantelpakjes op hun plein.

2 Reacties op “Sexy Meisjes spelen Zustertje bij Ziekenhuis in China”

 1. ali b:

  homo’s
  dikke wijven
  fat bitches

 2. erik:

  sexy meisjes als zusters?
  nou veel geluk.
  help maar eerst HIV de wereld uit en niet verspreiden via bloed transfusie de wereld in.
  hoofd oorzaak/lokatie van HIV verspreiding in china is toch nog de ziekenhuis.
  ook al denken die gekke chinezen daar dat alleen hoeren en hoerenlopers het (kunnen) hebben maar wat als je partner een bezoek heeft gebracht aan zo’n (lekker ding) hoertje?
  of wat als ze een bloed transfusie heeft gehad waar ze voor betaald hebben?
  wie heeft nou een groter kans op HIV?