Sexy Meisjes uit China in Chocola

Gepubliceerd op dinsdag 26 januari 2010 door Tycho

china_chocolade_0

Tijdens een show in het Shanghai Exhibition Center lieten chocoladefabriekanten hun beste waar zien, onder andere op een aantal lekkere meisjes die een katloop deden. Op de eerste plaat een vrolijk grietje met een chocolade bustehouder en jurk.

De show komt tijdens de Chinees Nieuwjaarvakantie naar Beijing, in het Bird’s Nest niet minder, ik ben er bij met mijn camera, nu verder met dit voorproefje:

china_chocolade_1

Zeer kek, maar daar steekt iets viezigs wit boven de rechtertiet. Dit meisje heeft iets aan onder haar snoeperige pakje, foei foei. Haar hoed is ook van chocolade, op de hoed een vogel.

china_chocolade_2

Het snorrige meisje draagt een stuk chocolade over haar witte jurk, foei foei. Het stuk chocola beeldt een vioolkast, had het een viool gemaakt en het snorretje was niet te zien. In de chocola van de vioolkast maakte de meester tepels in de tietvormen. Da’s een aardig effect maar alleen als de meisjes er niets onder dragen. Wat een gekloot allemaal zeg, hoopt dat het hier in Beijing strax wel wat beter is. Haar hoed is ook van chocola.

china_chocolade_3

Op haar chocolade-hoed staat chocola, zo mis ik het niet. De waaier, zo’n traditioneel Chinese, is van chocola. De rare wit-chocolade rondjes met maskertjes horen niet bij het traditionele waaier ontwerp en zijn dus nep. De waaier kan met die dingen natuurlijk ook niet ingevouwen!

Comments are closed.