Sexy Winkelmeisje uit China

Gepubliceerd op zondag 3 oktober 2010 door Tycho

china-winkelmeisje-1

Een mooi meisje stofzuigt de kleren, krijg de klere, in haar kleine winkeltje in Beijing. Ze draagt een geil korte pantalon en een kek wit hempje, maar oh maar, zij had nog wel wat meer… Beijing is buitgewoon stoffig, het de kleine deeltjes zand vreten zich door alles heen. Het is een plaag voor verzamelaar en winkelier gelijk, indeed, een eeuwige strijd tegen het stof.

china-winkelmeisje-2

Beijing is feitelijk een woestijnstad, alleen door de, nu beperkte, aanvoer via kleine kanalen uit alle windstreken krijgt de stad nog een groen gezicht. Over vijf jaar moet dat beter worden als het krankzinnige ‘noord-zuid-water-project’ klaar is, een monsterkanaaal waar zelfs de keizers uit d’oude tijden hun zegel niet aan zouden hebben gegeven. Meer dan 3000 kilometer nieuw kanaal moet het nat uit het natte zuiden naar het droge Beijing brengen, die zuiderlingen, ach, die stellen het maar met een paar druppels minder. Het Kapitaal, heeft immer de prio.

china-winkelmeisje-3

Oi, met maar zo’n eentje zou iedereen de problemen toch meteen vergeten en leven voor wat het was; het leven komt en gaat dus de zorgen over zand zijn zo teveel. Kek roze rekemachien, kek pennetje in haar hand.

Een reactie op “Sexy Winkelmeisje uit China”

  1. Christalyss:

    is dit…..