Shanghai Expomeisjes Helemaal Klaar

Gepubliceerd op dinsdag 20 april 2010 door Tycho

shanghai-expo-2010-sexy-meisjes-1

Na een zwaar trainingskamp zijn de Expomeisjes helemaal klaar voor keiharde actie in Shanghai. In totaal 300 Chinese schonen werken tijdens het feest als zogenoemde ‘ritual girls’, zij doen ceremoniële dingetjes zoals pavillioens openen en bobo’s rondleiden. De meisjes dragen een zoutzakkerige jurk die wel wat lager boven de tieten had gemogen. De glimmende jasjes zijn zeer kek, sjaaltjes altijd handig om de mondjes te vegen na een buitencontractje.

shanghai-expo-2010-sexy-meisjes-2

Vier meisjes rond een mooi bord, er staat ‘Shanghai’ op. Achter het bord een typisch Shanghaise oude geven waar men er zo’n miljoen van heeft gesloopt om ruimte te maken voor het expo terrein. Gelukkig is deze poort bewaart gebleven, hij staat in het Expo Press Center.

shanghai-expo-2010-sexy-meisjes-3

De meisje leggen de Expo-eed af waar zij trouw beloven aan de idealen en doelen van de Expo 2010. Chinezen zijn heelmaal gek van eden, iedere dag bijvoorbeeld leggen koks en obers van restaurants in Beijing de eed af aan het restaurant. Dat doen ze keurig op rij op de stoep voor de eterij, immer rond 1500 ’s middags.

shanghai-expo-2010-sexy-meisjes-4

Vanaf 1 mei zijn de expomeisjes te bewonderen in Shanghai.

Comments are closed.