Sojamelk te Koop in KFC China

Gepubliceerd op dinsdag 30 maart 2010 door Tycho

sojamelk-china-kfc-1

In vestigingen van de Americaanse junkvoedselgigant Kenticky Fried Chicken is vanaf heden Chinese sojamelk te koop. Een vestiging in Qingdao in de provincie Shandong had vandaag de primeur, volgens de manager van het restaurant op Nanjing Road bleek de melk meten populair. Het goedje komt in twee smaken, links een naturel en rechts een licht gesuikerde.

sojamelk-china-kfc-3

Rechts een reclame voor het nieuwe drankje. Het aanbieden van de typisch Chinese sojamelk, gewonnen uit sojabonen, past in de strategie van KFC in China om naast het standaardvoer ook lokale produkten aan te bieden. Zo verkoopt men zelfs een snack met rundvlees die Chinezen moet doen denken aan vleesrollen die venters uit karren op straat aanbieden.

sojamelk-china-kfc-2

De sojamelk komt in kleine bekers, middelgrote bekers en grote bekers. De prijs doet men nog even geheim zodat, jaja marketing, zoveel mogelijk mensen zelf gaan kijken wat zo’n lekkere beker sojamelk nou helemaal kost. Zak er toch in zeg, ik ga morgen een kipburger halen en dan kijk ik mooi niet wat zo’n lekkere beker zojamelk nou helemaal kost.

Het mooie meisje op de plaat werkt dus in vestiging Nanjing Road in Qingdao. Zij schenkt de melk heerlijk fris.

Comments are closed.