Stad in China Slacht alle Honden af

Gepubliceerd op zaterdag 6 juni 2009 door Tycho

lieve_hondjes_china_0

De stad Yangxian in de provincie Shaanxi had het niet meer op honden. Uit vrees voor een uitbraak van de enge ziekte hondsdolheid besloot de gemeente dat Alle Honden dood moesten. Dit soort grappen komen vaker voor in China maar nog nooit was men zo dratisch als hier. Meestal maakt men alleen ongeregistreerde zwerfhonden af, in echter dit gevalletje moest iedere hond dood. Paar platen meer, liefhebbers van de Trouwe Mensenvriend kijken beter niet:

lieve_hondjes_china_1

Dit plakkaat kondigde de slachting aan, wel zo netjes, goed bestuur vaart bij openheid. Een dag van voor is wellicht kort maar iedere weg, wat kan je doen als hondenbaas? Dood gaan ze toch, hangt dat plaat er drie dagen of drie uur.

lieve_hondjes_china_1a

De Verantwoordelijken. Links de partijsecretaris van Yangxian en rechts de burgervader. In het Chinese bestuursysteem is de partijsecretaris de belangrijxte bestuurder, hij zet de Grote Lijnen uit en  de burgermeester doet.

lieve_hondjes_china_2

Een hondenmoord team in actie. Tijdens eerdere vergelijkbare gebeurtenissen ving men de honden en werden ze doodgemept op een aangewezen plaats. Niet in Yangxian, meteen dood moesten die beesten en desnoods onder het oog van het baasje.De achterpoten van het diertje op deze plaat lijken al gebroken.

lieve_hondjes_china_3

Oorlog is natuurlijk oorlog en hondsdolheid is geen lolletje maar een slachtveld als het dit stemt toch treurig want wie gaat dat allemaal opruimen? Komen er dan geen ratten die van de hond vreten en een mens buiten en zo ver? Duidelijk ondoordacht weer en typisch Chinees. Dingetje doen la en daarna, ach de ba, dan is er morgen weer een vergadering.

lieve_hondjes_china_4

Nog net als hij in leven lag, verstild.

lieve_hondjes_china_6

Ha creativiteit. Geen stok om te meppen maar een interessant instrument om het nekje te breken. Dit hondje is een typisch Chinees thuisbeestje, van die stinkende en hoogbepitchde tekkels lopen er miljarden rond in het land. Eigenlijk zou ik ook wel zonder kunnen hoor, die beesten zijn een plaag, springen steeds weer voor mijn fiets. Nu het mag in Yangxian rij ik een volgende keer gewoon door.

lieve_hondjes_china_7

Iemand dacht denkelijk een vuilnisbak en gooide zijn zakje rommel bij. Dat beestje rechts-midden strekt zijn pootjes over het beestje naast. Een toevallige stuiptrekking of kenden zij mekaar?

Nu genoeg van deze gekheid! Tijd om te vergeten en dat kan alleen met vrolijke Levende Beesten, tien minuten hondengevecht uit China op film:

Nog een!

Wop, ik raap ze plots bij mekaar, weer een en best een wrede:

Laatste hoor, nu ga ik Bruintje uitlaten:

Allerlaatste vind ik nog net, een buitengewoon hard gevecht:


34 Reacties op “Stad in China Slacht alle Honden af”

 1. MARIA:

  Walgelijk land, walgelijke mensen. En een walgelijke auteur.

 2. MARIA:

  Ik hoop dat God snel korte metten met jullie maakt.

 3. tania:

  Echt walgelijk, mogen die mensen zelf ook zo eens dood geslagen worden

 4. luna:

  slechte mense!!
  ze moesten ze opsluiten
  ofnee,, ze moeste zelf zo dood gaan
  echt ,, mijn droom zou zijn da ik ze voor mijn neus zie afzien,, die chineze!!!

 5. gigi:

  klootzakkééééé dikke chineze wille aleen ma geld

 6. vallie:

  Jee dit zijn geen mensen BAH!!!

 7. alana:

  klootzakke doe is normaal julie zijn mentaal gehandicapt julie zijn gewoonweg ziek wie dood er nu zoo een lieve beestjes die rotte chinezen kunne de pot op oh ik haat julie ik kan het nie veel genoeg zegge en dan eten julie ze nog op goe bezig ze chineze loop naar dehel fred julie eigen op en kom nooit meer terug begrepen als ik nog 1 keer een chinees op tv zie dan gooi ik hem in stukke van 1 rotte chinezen ik haat julie ik haat jullie julie zij er zeker nog fier op mij hond he die is gestorven uit ouderdom en die hondjes die zijn er maar 2 of zo geworen dit kan tog nie meer als ze die honden dan tog zo een pijn doen wrm hebbe ze daar dan honden komaan hee zeg doe normaal er zullen zeker mensen zeggen da ik overdrijf ma dat doe pijn ze in mijn hart om die hondjes daar te zien liggen dat doed echt pijn we moeten er iets aan doen want het is bijna te laat kom op jongens wij kunnen ze redden schiet in actie het is nog niet tez laat vor de hondjes die nog leven !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ik steun zeker want hondjes ik zie julie graag mijn cheyenneke en flochke (honden) steunen ook !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 8. alana:

  ik haat julie vise chineezen eet julie op en ga naar de hel vieze mensen vieze arogante klootzake i kill you verry verry mach HAHAHAH IK VERMOORD JULIE STOMME CHINEEZEN EN KOM NOOIT TERUG DIIKZAKKE HAAHHAHAHA

 9. sanne:

  homo’s

 10. roselien:

  och wa zijn da dierebuele ik vervloek ze allemaal

 11. roselien:

  och wa zijn da dierebuele ik vervloek ze allemaal
  gelle zijt de gemeentse mensen in de wereld

 12. Melanie:

  ja waar zijn ze met hun ged8ten mssn hebbe zei veel geld door alles wat ze maken maar tot daar toe om een hond te doden ??!! chinezen vindde jullie het normaal wa da jullie doen denket ni hebben jullie wel een hart??!!! zou magie bestaan zouk ulle allemaal omtoveren in mieren dan zijn jullie machteloos en zulle wij ulle vermoorde !! U ouders ebbe u zeker geen MANIEREN GELEERD pijs et NI !!! ik Hou ONTZETTENT VEEL VAN DIEREN EN VOORAL VAN HONDEN LAAT ZE GERUST!!! DENK IS NA ALS WIJ ZO ACHTER ULLE ZOUDEN LOPEN EN HONDEN ZIJN GEEN ETEN!!! EBDE GEEN ETE GENOEG OFWA ?!! dan EBDE PECH!!!HONDEN VALT NI TE ETEN ALS GE EEN HART HEBT STOPT ER DAN MEE !! IS HET ECHT ZO NOODZAKELIJK OM ZE OP TE ETE we vermoorden al genoeg dieren denkte ni ??!!! EWEL OP NEN DAG ZULLE WE EEN CHINEESKE OP HET MENU STAAN EBBE !!!

 13. Melanie:

  koop da jullie later ook problemen zulle hebben !!!
  en da GOD ulle laat smeken om vergeving en kweekt dan ook geen honden stuur ze naar andere landen jullie ebbe toch geld genoeg!!!??dus er bestaat zelfs een feestdag voor die dieren dus FUCK OFF!!!

 14. Jason:

  Dikke chinezen kanker spleet koppen neukt u bomma kanker sletten

 15. Luuk:

  Ik haat die spleet ogen echt,
  mensen zonder gevoel..
  zullen wij hun is gaan opjagen en lekker doodknuppelen en uit stukken zwaaien?
  ja dat lijkt me leuk!
  beter gaan ze dood ofso

 16. Ivy:

  Tot de volgende slachting zeker? Gebeurt in India trouwens ook. Al die mensen maken de hele planeet in een hel.Om bang van te worden.

 17. anique:

  wat een achterlijke debielen, die honden verdienen echt zoveel beter. als ik zou zien dat een hond zo zou worden afgeslacht had ik diegene verbouwd tot een wasmachine, is ie nog ergens goed voor. kk gekken

 18. dierenzot:

  Wat te f*ck, veurte mogolen, dikke chinezen, vette klootzakken!!!!!!!!!!!!!

  Oe durvde dat die dieren aan doen?????? *****
  Kzal ik da nekee bij u doen!Kwou da ge dit kon lezen…
  Of dak u door de pc sleur en u dikke kop eraf trek, of nee u eerst nog wa laten lijden….!!!!!!!

  Veel sterkte aan alle dierenliefhebbers die dit zien.

 19. linda:

  kanker chineesen julie moeten sterven en zel mishandelt worden kloot zaken inbezielen

 20. linda:

  kanker chineesen zterv leker inbelsielen ik zal julie moeder even slagten

 21. linda:

  kanker chineesen ik zal weer even een atoom bom op julie gooien

 22. linda:

  kanker kanker kanker kanker kanker kanker kanker chineesen julie moeten moeten moeten op op gehangen woorden

 23. linda:

  kut chineesen hoe zal je het vinden als jij met een knuppel word achter volgt

 24. linda:

  kanker china

 25. linda:

  stelletje de bielen dat jullie zijn honden pijn doe zal ik je eff laten zien wat pijn is he kanker stol stelletje dieren beulen ik hoop dat jullie fucking hard gebeten worden door honden en dat jullie maar lekker mogen dood vallen (honden zijn nog slimmer als jullie)

 26. linda:

  steletje kanker mogoolen

 27. Demi:

  Die Chinezen moet zelf eens goed dood geslagen worden! Kut Chinezen

 28. mitchell:

  de chinezen moeten allemaal dood geslachen worden

 29. speedy:

  Allereerst: wat een ontzettend dom taalgebruik hier. Zijn jullie dyslectisch of buitenlands? Niet fraai wat er met die honden gebeurt, maar kijk eens naar onze eigen vleesindustrie met paarden, koeien, varkens en pluimvee. We zijn geen haar beter. En ja, er zijn teveel honden, ook hier en ze veroorzaken heel veel overlast, net als katten trouwens en dan vooral in de vorm van vervuiling. Dus: als je koeien en paarden slacht voor de consumptie, waarom dan ook niet de honden slachten?? Het zijn vieze en totaal nutteloze dieren. Groetjes!

 30. speedy:

  Enne Linda, hoop voor jou dat jij zelf geen kanker krijgt. Sjonge, jonge, wat ben jij laag en dom zeg!

 31. YouKnow:

  @Speedy, ik kom jou persoonlijk vermoorden als je die fucking bek van jou nog een keer open trekt. Goor kanker gezwel die je bent!!
  Heb respect voor onze trouwe viervoeters!!
  Mensen zoals jou moeten opgeruimd worden en daar help ik graag aan mee!
  Honden nutteloos?! Overlast?! Nog ff zo doorgaan!!

 32. Ben:

  Chinezen en Koreanen genieten van het martelen van dieren. Ze zijn zelf gruwelijk behandeld in de oorlog door de Japanners. Maar blijft dat het verwerpelijke mensen zijn. Cultuur of geen cultuur. Ik houd van dieren en vooral van honden en katten. Maar ook van al het anderen dat wij eten. Ik eet zelf geen vlees. Jij ook Speedy? En over laag en dom gesproken. Wat is je opleiding? Heb je jou reactie wel eens op menselijkheid gecontroleerd. Je bent een honden en katten hater, dat is duidelijk. Maar het meest haat jij jezelf.

 33. Someone:

  Ik kom uit China ik eet geen hond ben er ook tegen… dus, niet iedereen uit China eet hond. ik wil niet dood en mensen dood maken mag niet zomaar…

 34. Lina:

  Yangxian is toch niet heel China???? Er zijn gwn mensen bij die geen hond eten ook al is het een andere plaats in China. >:(