SWAT-team tegen Hond in China, SWAT-team Wint

Gepubliceerd op dinsdag 20 juli 2010 door Tycho

dolle-hond-china-1

Een zwarte hond werd plots dol in de stad Shangqiu in de provincie Henan. Het dier beet willekeurig mensen in hun benen en luisterde niet meer naar zijn baas. Stadswachten probeerden de hond te vangen maar faalden, de gewone politie had ook geen succes en belde daarom de SWAT, die kwam meteen en maakte korte metten met het monster.

dolle-hond-china-2

In het donkerblauw twee SWATters, links in het lichtblauw een gewone politieman die zo’n beetje doet of hij er bij hoort. Wel, wij weten wel beter.

dolle-hond-china-3

De hond werd in een steeg gedreven door SWATters, en die ene gewone agent weer, met relstokken en schilden. Eenmaal gevangen in een kleine ruimte kon een speciale SWAT-scherpschutter het werk afmaken met een enkel salvo uit zijn semi-automatisch pistool.

dolle-hond-china-4

Drie van de in totaal 12 slachtoffers van de dollehondstocht zijn opgenomen in een lokaal ziekenhuis voor behandeling aan hun beetwonden, zij maken het verder best. De hond is door politie formeel in beslag genomen en wordt vernietigt.

22 Reacties op “SWAT-team tegen Hond in China, SWAT-team Wint”

 1. marcel:

  vuile tering schoften kut spleet ogen
  zou ff bij jullie paar kilo lood in je vlikker schieten
  kut chineze

 2. eend:

  gewoon terecht

 3. h:

  JEZUS, WAT EEN SCHOFTEN!!!
  SERIEUS!!! HEBBEN ZE NIETS BETERS TE DOEN DAN HONDEN VERMOORDEN???!!

 4. 123:

  mishandelaars jullie maken gewoon een hond dood zal ik jou dood maken kut

 5. ....:

  OMG,HEBBEN DIE DAN GEEN GEVOEL
  ZOMAAR EEN HOND DODEN
  ECHT WE ZOUDEN HET EENS MET HUN MOETEN DOEN
  kut chineze

 6. lala:

  wat een kut chinezen krijg alemaal de tering ga lekker wat anders doen fuckin kut koppen !!!
  moet ik bij hun doen hun hond af schieten lekker hoor !!

 7. ?:

  heben juli niks de doen of zo dier dood maaken

 8. viva:

  hé cut doen jullie dat elke dag of op jullie baas schieten.

 9. viva:

  hé eend moeten ze het bij jou is doen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 10. sarah:

  DIERENMISHANDELAARDS!!!!!!Zal ik dat ook eens bij jullie DOEN?
  DIEREN VERDIENEN OOK RESPECT HOOR!!!

  JULLIE ETEN AL KATTEN,HONDEN IS DAT NIET GENOEG???

  Zoek een leukere hobby!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 11. dikke hoden anus:

  HOU JE KANKER BEK EENS!!!! Chinezen eten geen honden! Dit is maar 1 van de redenen. Als jij voor een hond staat die tientallen mensen in de stad heeft gebeten, ga je hem toch ook niet zomaar meenemen. Ik weet niet wat jullie zeuren, maar jullie kanker gedachtes gaan alleen naar een dode hond. Denk eens na vieze Kanker lijers, schrijven maar niet eens denken over wat ze zeggen.

 12. dikke hoden anus:

  De SWAT wordt er ook niet zomaar bijgehaald. En een op hol geslagen hond die getraind is om mensen zwaar te verwonden die geef je ook zo makkelijk een 2e kans. Dit was nog een ongeval, maar wat als de volgende keer fataal kan zijn voor de slachtoffer.
  Ik lach me echt de KANKER als jullie het zijn!!!!

 13. soraya:

  wat een mensen zeg die dat doen,
  die mensen kunnen beter zich zelf ophangen.
  want zo ga je toch niet om met dieren.
  dieren hebben ook recht om te leven.
  rot mensen ik schiet ze liefer neer!!!!

 14. soraya love animails:

  dieren hebben ook recht om te leven.
  en ik heb het tegen iedereen die het niet erg vind.
  hoe zou je het vinden als jij een familie had en je dochter of zoon word dood geschoten omdat die chineese eeten willen hebben.warom kunnen ze niet gewoon groente eeten!!!!!!!! zoek andere hobby´s moordenaars!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 15. Iemand:

  Misschien moeten jullie eerst gaan nadenken voor dat jullie zomaar dingen erop zetten… Als je misschien een beetje goed had gelezen zou je begrijpen dat de hond paar mensen heeft gebeten. Als politie moeten ze het volk beschermen, dat is eenmaal hun werk. Er stond ook duidelijk dat ze hem eerst probeerde te vangen maar niet lukte, en ze toen een maatregel hadden genomen. Ik hou ook van honden en ik vind het ook erg om het te zien, maar hoe zou het voor die mensen zijn, heb je daar wel eens aan gedacht? Als het jou overkwam zou je anders reageren dan nu.. en misschien moet je wat medeleving tonen aan de slachtoffers.

 16. lisa:

  Het is wel zielig, maar als ze de hond niet hadden doodgeschoten waren er meer slachtoffers gevallen en wie weet zat jij daar wel tussen. Natuurlijk ik snap jullie allemaal jullie komen een website bezoeken en dan zie je opeens een hond daar liggen met bloed, de vuur in je lichaam begint te koken en je staat vol woede om helemaal erop uit te schelden. Maar als je kijkt naar de aanleiding zou je het toch wel begrijpen en het snappen dat dit de enige oplossing was, het moest snel gebeuren zo meteen vielen er nog meer doden. En wie weet loopte die nu wel rond als ze hem niet hadden doodgeschoten en wat voor ellende er dan was gebeurd, als dit jou of je familie overkwam zat je nu vast niet meer zo oplos te schelden met een dodelijke ziekte (het is al sowieso zielig dat je daar mee scheld, daar los je niks mee op, DOE HET DAN OOK NIET!)

 17. jan:

  Mensen moeten echt een keer beter lezen johh… zeggen dat het ”zomaar een hond doden” van ….
  Echt een mongool! Dan heeft … vast niet goed gelezen hij viel mensen aan. Ik vind het terecht, maar natuurlijk zijn het wel zielige beelden, maar het heeft een reden.

 18. jan:

  En soraya hou gewoon je bek! Wil je dat die hond jou eens gaat bijten kijken of je dan nog zoo reageert! Hoe zou het voor die mensen zijn die gebeten zijn, ooit daar is over nagedacht?
  Chinezen eten geen honden dat mocht alleen vroeger…. Ze waren zoo arm toen, met het land ging ook niet goed, er brak een armoede uit waarop mensen alles aten wat ze tegen kwamen. Als wij zo’n armoede leefde er honger als een gek zullen wij ook alles eten wat wij tegen kwamen. Maar Nederland is niet zo, als wij iets willen eten kunnen wij zoo binnen een half uur het eten al op tafel hebben. In China gaat het nu veel beter met de economie. Nu is het eten van honden en katten afgeschrapt en mag het alleen nog in Korea.

 19. jan:

  http://www.ad.nl/ad/nl/5596/Planet-Watch/article/detail/1966412/2010/01/26/China-haalt-honden-en-kattenvlees-van-menu.dhtml

 20. jan:

  http://www.nu.nl/buitenland/2995270/zwitsers-moeten-geen-hond-meer-eten.html

  Zwitsers eten ook honden, maar over hun wordt er natuurlijk niks gezegt.

 21. ghostride:

  Dit is terecht zijn jullie wel eens gebeten ik wel en dat is echt geen pretje je gaat kapot van de pijn

 22. Anonymous:

  Sommige mensen, ik bedoel kinderen van 11-12 jaar die niet zo intilligent zijn gaan wel een beetje ver in de reacties. Het is niet een vlog zoals is maakt ofzo.