Tang Wei laat haar Lippen weer eens zien in Hong Kong

Gepubliceerd op donderdag 23 juli 2009 door Tycho

tangwei_sexy_china_0

Na een lange periode van duisternis liet China’s sexy sterretje Tang Wei zich eindelijk weer eens zien op een feestje in Hong Kong. Ze droeg voor de gelegenheid een buitengewoon geil vest.

tangwei_sexy_china_1

Tang Wei werd beroemd door haar rol in Lust Caution van Ang Lee. Daarin speelde ze een Chinese verzetstrijder die tijdens de Chinees-Japanse oorlog verliefd word op een Japanner die ze eigenlijk had moeten verleiden en doodmaken. De film had voor Chinese begrippen erg hete scenes die Tang Wei met veel vreugde leek te spelen.

tangwei_sexy_china_2

De Chinese censuur keek ook een keer en knipte alle sex uit de film voor hij in de bioscopen kwam. Maar men ging nog verder, het oorlogsverleden ligt in China nog steeds buitengewoon gevoelig en Tang Wei werd na veel kritiek op haar onvaderlandslievende rol in de ban gedaan. Ze mocht geen rol meer spelen en bedrijven trokken reclamecampagnes met Tang Wei schielijk in.

tangwei_sexy_china_4

Tang Wei vroeg vervolgens burgerschap in Hong Kong aan onder het Quality Migrant Admission Scheme, die schiereilandbewoners weten kennelijk wel wat ze met zo’n meisje kunnen. De Chinese ban geldt daar niet en kort geleden werd bekend dat Tang Wei een rol krijgt in de film Crossing Hennessy, een romantisch drama met als tegenspeler de beroemde smartlappenzanger Jacky Cheung.

tangwei_sexy_china_3

Tang Wei met haar moeder.


Comments are closed.