Tang Wei op de set in China

Gepubliceerd op zaterdag 6 november 2010 door Tycho

a-tangwei-set-1

De zeer schone Chinese actrice Tang Wei werd gesnapt op de set voor haar nieuwe film in het ‘historische stadje’ Tengchong in de provincie Yunnan. De film, naam nog geheim, handelt over martiale kunsten. Tang Wei speelt de vrouw van een vechtersbaas en vecht zelf ook wat mee.

a-tangwei-set-2

Tang Wei stamt uit 1979 en werd in een klap beroemd door heftige sexscenes in de film Lust Caution. Ze werd vervolgens door de Chinese overheid verbannen omdat ze haar rol als Jappenslet iets te overtuigend neerzette. De Japanse bezetting ligt nog steeds erg gevoelig in China… Tang Wei vluchtte naar Hong Kong en kreeg daar prompt een permanente verblijfsvergunning.

a-tangwei-set-3

Wat een fijne kleine borstjes heeft zij toch! Tang Wei werd pas begin 2010 weer toegelaten in China maar staat nog steeds onder controle. Volgens de geruchtenmachine heeft Tang Wei’s management een diel gesloten met de Chinese overheid. Tang mag wonen en werken maar dient zich rustig te houden en mag niet in sexueel-opwindende films spelen. Ook en vooral moet ze haar mond houden over de Lust Caution-affaire.

a-tangwei-set-4

Tang Wei zorgt door alle commotie gegarandeerd voor hoge inkomsten, ze werkt nu zelfs aan drie fils tegelijkertijd; de martiale kunsten film, een romantische comedy ‘Crossing Hennessy’ en het romantisch drama ‘Late Autumn’. Filmfans kunnen niet wachten Tang Wei weer in actie te zien, acteren kan ze niet, maar wat een uitstraling indeed:

a-tangwei-set-5

2 Reacties op “Tang Wei op de set in China”

  1. Shanghigh:

    Net lust & caution weer gezien en wat een vrouw is dat!

  2. Daan2:

    gewoon in een vette pornofilm zetten, zij rijk en iedereen blij