Tang Wei op de Set van Speed Angel

Gepubliceerd op donderdag 16 december 2010 door Tycho

tangwei-kek-1

De beroemde Chinese actrice Tang Wei werd gesnapt op de set bij de opnames van haar nieuwe film ‘Speed Angel’ (极速天使). De flim handelt over een groep van zeven kekke meiden in Shanghai die op zoek naar geluk in de liefde gaan autoracen. Tang Wei is eenvan die zeven kekke meiden en daarom heel koel gecast met een ruig koppie, een haarband, een houthakkersoverhemd, een draad rond haar nek, een tanktop en een gescheurde spijkerbroek.

tangwei-kek-2

Tang Wei werd verbannen van het Chinese vasteland na haar rol in Lust Caution, daar speelde zij een verraadster die het tijdens de Tweede Wereldoorlog met de Jappen aanlei en veel sex met hen deed, dat soort zaken liggen nog steeds erg gevoelig in China.

tangwei-kek-5

Tang Wei vluchtte naar Hong Kong waar ze via een speciale regeling voor waardevol volk snel het citizenship kreeg. Nu, na twee jaar, mag ze zich weer voorzichtig vertonen in China. Ze speelde een brave rol in de brave Hongkongnese familiefilm ‘Crossing Hennessy‘ en binkort de hoofdrol in een Chinese martiale kunstenfilm. Speed Angel belooft haar heftigste film sinds Lust Caution te worden.., komt uit in zomer 2011. Stukje van haar tieten!:

tangwei-kek-6

Ha!

Filmpje van de persco over Speed Angel met Tang Wei en de andere hoofdrolspelers, solo vanaf 0:45:

Comments are closed.