Trouwen op de Heftruck in China

Gepubliceerd op zondag 7 augustus 2011 door Tycho

trouwen-china-heftruck-1

Een dolgelukkig paartje uit de stad Xingtai in de provincie Hebei trouwde op een heftruck. Zij hadden mekaar naamlijk ontmoet in een heftruckdealer waar de man, een heftruckchauffer, op zoek was naar een nieuwe heftruck en daar de vrouw, een heftruckverkoopster, tegen het lijf liep. Van het een kwam toen het ander.

trouwen-china-heftruck-2

De huwelijxheftruck voor het restaurant waar het trouwfeest werd gehouden. De kleine kinders steken hun vingers in hun oren tegen het knallen van het vuurwerk dat bij zulke festijnen immer wordt afgestoken.

trouwen-china-heftruck-3

In de echt, en in de lucht.

9 Reacties op “Trouwen op de Heftruck in China”

 1. kelgik:

  lol

 2. kelgik:

  mrri down

 3. kelgik:

  morri downies welkemongool trouwt op een heftruck

 4. kelgik:

  ikwil graag wat JULLIE HEFTRUCK ZODAT IK ER MET OVER ME VOET KAN RIJDEN DAT HEB IK AL EENS EERDER GEDAAN MAAR WIL NU EEN KEER VOELEN HOE HET MET EEN ANDERE HEFTRUCK GAAAT DAT LIJKT ME ECHT EEN HELE LEUKE EN SPANNENDE ERVARING XD

 5. bert&ernie:

  door dit soort posts wil ik van een berg af springen -_-

 6. chinalover24:

  i love china !!!

 7. kelgik:

  zullen we dan samen springen dat lijk mij ook supper spanent en echt een kick omdat te doen voor dat ik sterf van ik ben nakelijk een vampier dus ga ik toch niet dood :O

 8. germanylover:

  das braadwurst das braadwurst ik wiel

 9. kelgik:

  ik lik aan jou braadworst