Varkentje mee op de Brommer in China + De Slacht

Gepubliceerd op zondag 12 april 2009 door Tycho

varkensvervoer1

Een stel boeven van een boerderij in de buitenwijken van de stad Wuhan in de provincie Hubei zijn de haasjesclub. De bende slachtte illegaal een varken en transporteerde dat ook illegaal naar Wuhan waar en beest illegaal een een illegaal bezig wezende slager werd verkocht.

varkensvervoer2

Het varken werd doodgemaakt met een electrische stok en op een brommer geladen. Een Chinees soort van consumentenprogramma, bestaat ook in China nu dat soort gein, volgde de hele operatie na een tip van een boze burger die kennelijk meer wist.

varkensvervoer3

Het varken kreeg een jasje van enige stukken plastic zo niemand zou zien wat er op die brommer lag.

varkensvervoer4

Daar links hangt het bekje en de pootjes er nog uit. Chinamensen maken zich laatstelijk steeds meer zorgen over de kwliteit van hun vreten. Vroeger was dat minder, een ieder at immers slechts rijst uit zo’n ijzeren minitrog.

Nu zijn het een stel verwende apen met hun kleine centjes in hun kleine portomoneetjes die denken dat ze alles wel kunnen vreten en dan ook nog eens gaan zeiken als hun kind doodgaat door een beetje melkpoeder. Neuk zeg toch eens allemaal, bortsvoeding ma?

varkensvervoer5

De man, een der illegaal bezig, vertrekt van de boerderij richting zijn bestemming. Het varken is nu netjes ingepakt en de man heeft zijn beste jas aangetrokken. Dat brommer is een beste; een Sita zou zo’n lading niet overleven. Hoewel die brommertjes wel van die zeekoeien uit Zandvoort aankonden, nog wel twee ook zag ik eens, die meisjes waren ieder toch een 80 aan de haak.

varkensvervoer6

Flopdiedop, de alledaagse realitiet haalt het verhaal eens in. De illegaal opererende varkenstransporteur in de file, hij draagt trouwens ook geen helm en da’s in China wel verplicht. Die overtreding kunnen de autoriteiten toevoegen aan hun lange lijst, op dergelijke verkeersvergrijpen staat 200 yuan boete, da’s zo in het ongeveer een 20 euro.

varkensvervoer7

De man zocht een rustiger weg, hier rijdt hij een residentieel gebied binnen van de stad, de stad ja, de groot’n stad broem broem daar gaat dat boertje, hij is te zien in de rode circel. Duidelijkheid voor alles!

varkensvervoer8

Daar is hij weer veilig in zijn circel, de man blijft daar graag binnen, een en ander beschermd hem tegen al die gevaren van zo’n metropool als Wuhan is. Wereldstad de neuk, ik was daar eens, werkelijk geen idee meer wa’k daar eigenlijk deed maar ik was met een heel mooi lief welriekend stuk meisje, wel lekker gewipt daar en verder eigenlijk geen aars gedaan want er is geen aars te doen.

De man nu, komt op de plaat aan bij de illegaal slachtende slachterij.

varkensvervoer9

Hopla, job done. Links is nog de kop te zien en het vlees hangt fris aan de haak. De man met zijn tas is een illegaal inkopende vleeshandelaar, hij deed dan de dope richting het legale circuit en zo was de cirkel, een andere la!, dan rond.

Het consumentenprogramma heeft een en ander op de fax richting de politie gezet maar tot zo ver dus het moment dat ik DIT type is er nog geen hond bij de kladden gegrepen.


Comments are closed.