Vrachtwagen valt Net Niet van Brug in China

Gepubliceerd op woensdag 29 april 2009 door Tycho

vrachtwagen_ongeluk_china_1

Een vrachtwagen viel bijna van een honderd meter hoge brug af in China, door een wonder bleef het ding hangen op een enkele chassisbalk en dat leverde spectaculaire platen op.

vrachtwagen_ongeluk_china_2

De vrachtwagen is een FAW uit de CA-serie, FAW staat voor First Auto Works, Yi Qi (一汽), letterlijk: Eerste Stoom. FAW is ook eigenaar van het beroemde Hongqi-merk en doet dingetjes met Volkswagen, Mazda en Toyota.

vrachtwagen_ongeluk_china_3

Deze aardige weg wegt in de bergachtige provincie Yunnan, ergens ten zuiden van het kapitaal Kunming richting de grens met Vietnam. De truck reed vermoedelijk te hard en kon niet genoeg remmen voor de toch vrij vagige bocht.

vrachtwagen_ongeluk_china_4

Door de klap op de betonnen wegrand vloog de vrachtwagen over de kop en zou zou het ravijn ingedonderd zijn ware het niet dat God bestaat, loof Hem eens wat! In de Bijbel vloeit ook veel bloed ja, lache boek man, neuk een kip zeg, wat een werkje is dat toch.

vrachtwagen_ongeluk_china_5

Hier van de backside, lijkt echt net alsof ‘ie helemaal loshangt maar op dit planeet, en zeker in China, is geen mallemoer wat het lijkt.

vrachtwagen_ongeluk_china_6

Dit is God, zie, zo ziet Hij. Het is ook een chassisbalk want God is Alles. Dit neukende balkje is het verschil, het VERSCHIL, tussen leven en dood. De chauffeur en bijrijder kwamen er met lichte schrammen vanaf, zij maken het best hoewel ze denkelijk geschrokken zijn.

vrachtwagen_ongeluk_china_7

Beetje een neppert natuurlijk dit ongeluk, binnenkort weer Doden, maar gezien de spectulariteit leek mij een plaatsing op zijn plek. De Les: uitkijken daar op die weg.


Comments are closed.