Vrouw Pleegt Bijna Zelfmoord in China

Gepubliceerd op vrijdag 14 mei 2010 door Tycho

zelfmoordvrouw-china-rivier-1

Een zielige vrouw wilde zelfmoord plegen in een meer in park in Guangzhou. Ze waadde naar het diepe de dreigde te verdrinken. De 32-jarige vrouw huilde en schreeuwde, later bleek haar euvel liefdesverdriet, ze was die dag voor aan de kant gezet door haar vriendje.

zelfmoordvrouw-china-rivier-2

zelfmoordvrouw-china-rivier-3

Een heldhaftige agent van de parkpolitie trok rustig zijn uniform uit en wandelde voorzichting richting de nog immer schreiende vrouw.

zelfmoordvrouw-china-rivier-3a

De parkagent kon zonder veel problemen nabij komen, het water bleek niet al te diep, de vrouw zat op haar hurken. Toch was het oppassen geblazen want dit soort gekken dragen vaak ook messen mee. De vrouw echter, was onbewapend.

zelfmoordvrouw-china-rivier-4

Gewillig ging zij mee met de man richting de waterkant, gewend te luisteren natuurlijk. Voor ene wilde ze eens zelf iets doen uit eigen idee. Wel; mislukt.

zelfmoordvrouw-china-rivier-5a

De parkagent draagt een zeer loszittende ‘katoenen’ onderbroek, dit soort is voor 5 yuan  (50 eurocent) de twee verkrijgbaar in winkeltjes-op-de-straathoek. Ze zijn comfortablel bij gewoon weer maar bij hitte blijkt katoen toch geen katoen en veroorzaken ze zweren op de binnenkant van de dijbenen. Eens tijdens een vakantie in verre bergen bleek ik al mijn onderbroeken thuis vergeten en had geen keus, daarom weet ik dat.

zelfmoordvrouw-china-rivier-5

De vrouw op het droge omgeven door enig personeel van een burig hospitaal. De vrouw draagt een typisch Chinees zwangersschaps tuniek maar stelde op vragen niet zwanger te wezen. Dubbele aandachtstrekkeritus, dus.

zelfmoordvrouw-china-rivier-6

Dichtbij-opje laat rode wangetjes zien, duidt meestal op boeren afkomst en wel uit de bergen van Yunnan, Sichuan of Tibet. Het is een huiziekte veroorzaakt door permanente blootstelling aan felle zon en heeft ook te maken met kwalen in het DNA.

zelfmoordvrouw-china-rivier-7

De vrouw werd meegenomen naar het ziekenhuis voor nader onderzoek, de man is een broeder in burger.

9 Reacties op “Vrouw Pleegt Bijna Zelfmoord in China”

 1. verplicht:

  voorschuttelingen, maar die man is wel heel sexy

 2. Dirk Geijer:

  idd ^^

 3. Dirk Geijer:

  idd ^^

 4. dixie:

  man met de onderbroek; daten?

 5. ching:

  是的,是好的 ♥

 6. towi:

  ching jongu mongol

 7. trgtrgb:

  324343242erd

 8. trgtrgb:

  wat?

 9. trgtrgb:

  nope die man moet wat gespierder zijn