Vrouw uit China crasht Porsche Boxter in Voetgangerstunnel

Gepubliceerd op dinsdag 31 maart 2009 door Tycho

porschetunnel1

Een vrouw uit Shanghai verwarde een voetgangerstunnel met een gewone tunnel, ze dacht even rap te kunnen oversteken maar liep vast op de trap.

porschetunnel2

Volgens omstanders stapte de vrouw rustig uit, zette het alarm aan en ging heen. Politie wist haar later niet op te sporen en durfde de dure meisjesporsche niet zomaar van de trap te trekken want schadeclaims tegen politie zijn tegenwoordig ook in China gewoon

porschetunnel3

Op de voorgrond een politiemotor met aan het stuur gebonden grote handschoenen. Dat is handig maar niet erg veilig want zo verdwijnt iedere gevoelscommunicatie met het wegdek.

porschetunnel4

De vrouw vergat haar flesje water, kennelijk was ze toch geschrokken. Deze Boxter is trouwens van voor de facelift dus misschien had de vrouw het wel gehad met haar kar, “Dit is geen mode meer! Weg er mede!”

porschetunnel5

Het front lijkt niet erg beschadigd maar men weet nooit wat er tussen de assen loos is. Ik hoop U morgen nog wat plaatjes van het takelwerk te kunnen voorschotelen.


3 Reacties op “Vrouw uit China crasht Porsche Boxter in Voetgangerstunnel”

 1. Geen Verstand van Auto´s? HOU JE MOND:

  Dombo, deze porsche is het nieuwste boxter model.

  Ik weet niet wat jij praat, maar deze is vanaf 2004. (en ja het is de gefacelifte, anders typ maar eens boxter 99 in op googlet)

  NOOB

 2. Geen Verstand van Auto´s? HOU JE MOND:

  Oud model

  http://images.google.nl/images?hl=nl&um=1&sa=1&q=boxter+99

  Nieuw model

  http://images.google.nl/images?hl=nl&um=1&sa=1&q=boxter+2006

 3. SROOS:

  Wow.. De enige reactie is van een achterlijke debiel. Jammer, vond het een leuk bericht. So what als die model/type/serienummer niet exact het zelfde is. HET GAAT ER TOCH OOK OM DAT IE MET DIE AUTO EEN VOETGANGERS TUNNEL IN REED DOMME ZAK.

  niet dat hij het ooit zal terug lezen maar dat is dan voor arrogante zogenaamde autokenners die het met hem eens zijn.

  Zo.

  Grappig bericht, leuke foto’s en interessant commentaar om over na te denken. En wat die handschoenen betreft, volgens mij beschermen die enkel je handen tegen de koude wind van buitenaf dus het gevoel blijft dan zou je zeggen.