VW Passat Knalt in Vrachtwagentje vol Chinese Kool

Gepubliceerd op maandag 8 maart 2010 door Tycho

passat-cabbage-1

Op de snelweg van Tianjin naar Beijing knalde een man zijn Volkswagen Passat Lingyu in het achterste van een een vrachtwagentje vol Chinese kool. Het vrachtwagentje was van’t boerenland op weg naar de markt in Beijing. De bestuurder van de Passat had zijn nummerplaat bedekt met enig papier zodat de snelheidscamera’s hem niet konden grijpen, de kool greep hem wel.

passat-cabbage-2

passat-cabbage-2a

Een kool weegt niet veel maar een paar duizend een heleboel. De Passat is goed naar de koolte. Aardig dat de verkeersagent, rechts te zien in het raam, de platen op het internet plaatste. De bestuurder van de Passat raakte gewond aan hoofd en borst, hij is overgebracht naar een lokaal ziekenhuis en maakt het goed, hoewel hij de komende tijd vermoedelijk geen kool meer zien kan.

passat-cabbage-3

De bestuurder van het vrachtwagentje, een typisch boerenvehikel, was er minder goed aan toe. Hij brak een arm en twee ribben en is opgenomen in het zelfde ziekenhuis als de bestuurder van de Passat. De politie stelt een onderzoek in naar de oorzaak van het ongeluk en hoe dergelijke situaties in de toekomst te verkolen.

Comments are closed.