Zelfmoordman uit China Had Beter Moeten Weten

Gepubliceerd op vrijdag 26 februari 2010 door Tycho

zelfmoordman_china_0

Een zelfmoordman in Fuzhou dacht het station een goede plek voor zijn snode plan en klom in het dak waar hij op een richel in de poephouding ging zitten. Dat houden Chinezen uren vol, geen urgentie dus, hij had de krant wel kunnen lezen.

zelfmoordman_china_2

Het publiek leefde mee.

zelfmoordman_china_0a

Plots toch bewoog de man en de brandweer, in China regelt de brandweer zelfmoordmannen, kwam in actie. De zeldmoordman droeg een korte broek, in Fuzhou, daar in het diepe zuiden, is het kennelijk reeds lente.

zelfmoordman_china_0b

Vier gehelmde spuitgasten grijpen de zelfmoordman bij zijn lurven.

zelfmoordman_china_1

Geen halve maatregelen met dit soort apen, gekkentouw van zijn schoenen rond zijn middel tot zijn handen.

zelfmoordman_china_1a

Takel takel, de man had beter de trein gepakt. Op een station godbetert, in het dak klimmen, duizend treinen daar, dat uilskuiken.

zelfmoordman_china_3

Bijna circuslijk, de zelfmoordman komt keurig aan op het luchtkussen.

zelfmoordman_china_4

Afgevoerd door politie in burger. Zeldmoordenaars die het niet echt doen komen er tegenwoordig niet best vanaf. Tot tien jaar her schoot men zelfmoordenaars gewoon af als ze op hun gebouwtje stonden. Later zag met het inhumane van die lijn en sloeg door naar een hele zachte waar de zelfmoordenaarpogingwager werd bestookt met psychologen en vriendelijkheden.

Toen het volk dat door kreeg deden opeens duizenden alsof ze zelfmoord wilden plegen met grote gevolgen voor de doorstroom van het verkeer. In Guangzhou was zelfs een zelfmoordbrug waar per dag wel tien man deden alsof, de weg was bijna 24 uur per etmaal dicht. Dat liep de spuigaten uit.

De zachte lijn is nu weer verlaten voor een iets hardere: zelfmoordenaars die alleen maar een poging doen moeten alle schade aan de gemeente vergoeden, voor de vertraging en de redding en wat meer. Lukt de zelfmoordwel dan komt zelfmoordenaar goed weg; da’s namenlijk gratis.

Comments are closed.