Zomerpaleis Opgeblazen in Shenyang, China

Gepubliceerd op zaterdag 28 maart 2009 door Tycho

shenyang_boem_1

Boem! Beste Lezer daar gaat er weer een. Wat heerlijk toch op zaterdagavond om te mogen schrijven over dingen die kapot gaan. Dit maal aan de beurt een entertainment center in Shenyang, da’s Dongbei, blaas toch meteen de hele stad op daar!

shenyang_boem_2

Het entertainent center was gebouwd in 1994 en kreeg de naam Zomerpaleis, naar. Haha hoe leuk toch en grappig bedacht maar iedere lul had de developer kunnen vertellen dat een entertainment center in de Dongbei niet werkt, neuk toch eens, die lui daar slapen 364 dagen van het jaar. Na 15 jaar was het natuurlijk niets en bleef het niets, tijd voor de bommen want de grond is zelfs in dat gebied nu een mao meer waard. Men heeft daar ook nog sneeuw, och arme.

shenyang_boem_3

Geen kleine, in totaal gingen 28,564 vierkante meters entertainment center keihard tegen de vlakte, men wil woningen bouwen op die plek, wie toch wil daar wonen in dat neukend gat van een plaats op de aardkloot? Ik voorzie een bouw in 2010, af in 2011 en weer gesloopt in 2012. Tegen die tijd is denkelijk ook de rest verdwenen en beter zo, geen hond die hen daar mist.


Comments are closed.